ALFA Tábor 2019

Szeretettel hívjuk a családokat, a fiatalokat és az egyedülállókat a Somogydöröcskén tartandó nyári táborra!

Tábor helyszíne: Somogydöröcske, egy 150 főt számláló békés kis falucska, amely 150 km-re van Budapesttől. Ha többet szeretnél tudni a helyszínről, kattints a linkre: http://www.somogyifeszer.hu
A tábor időpontja: 2019 augusztus 19-23

Mire lehet számítani? - Aki volt már a korábbi években „Családos tábor” -ban, az tudja, milyen szokott lenni egy ilyen tábor. Most egy új szervező csapattal, hasonlóra, de mégis valami másra készülünk. Lesznek lelki programok, beszélgetések, gyerek programok, játékok, kirándulás stb. Célunk, hogy közelebb kerüljünk Krisztushoz és közelebb kerüljünk egymáshoz is.

Mennyibe kerül a tábor? – Jelenleg 25 ezer Ft/fő teljes ellátással (5 nap). 3 éves kor alatt ingyenes. Azonban minden erőnkkel azon vagyunk, hogy pályázati támogatásokkal elérjük azt, hogy a gyerekek után a családoknak egyáltalán ne kelljen fizetni. Majd csak a tábor előtt 1-2 hónappal fogjuk megtudni, hogy milyen támogatásokat sikerült elnyerni, így majd ez határozza meg a végső árat.

Hogyan lehet jelentkezni? – A jelentkezés lezárult. Pótjelentkezésre van mód az esetlegesen kiesők helyére.

Jelentkezni az oldal alján "Jelentkezés kitöltése" gombra kattintással, vagy a sekrestyében lévő kérdőív kitöltésével és leadásával lehet.

Ha valakinek további kérdése lenne, keresse a szervezőket: Kovács, Riszterer, Schwarczkopf és Tandory házaspárok valamelyikét, vagy írjon az alfa-tabor(at)albertfalviplebania.hu email címre.

Jelentkezés a táborba

Pótjelentkezés itt.

JELENTKEZÉS KITÖLTÉSE