(Az Alfa hírek listára feliratkozók a hirdetéseket minden héten megkapják)
2023. febr. 26. 10:00
A katolikus iskolák javára gyűjtünk és perselyadományainkat az egyházmegye központjába továbbítjuk. Nagylelkűen adakozzunk! Nagyböjt hétköznapjain - hétfőn, kedden, pénteken - a reggeli szentmisék előtt közösen elimádkozzuk a reggeli dicséretet 6:35 perces kezdéssel...(A teljes hirdetés megtekintéséhez kattintson a hirdetés címére)
2022. nov. 6. 10:00
Vasárnap délután 5-től tartjuk elsővasárnapi szentségimádási óránkat templomunkban. Hétfőn ½ 7-től a Szent Mónika közösség tartja találkozóját a Közösségi Házban. Kedden ½ 3-tól a 60+-os Szent Anna közösség találkozik a Közösségi Házban. Várjuk a régieket, de nagy szeretettel hívunk és bátorítunk a részvételre új tagokat is!...(A teljes hirdetés megtekintéséhez kattintson a hirdetés címére)
2022. okt. 23. 10:00
Hétfőn este a felnőttek hittana kivételesen elmarad. Kedden délután ½ 3-kor a Szent Annáról elnevezett 60+ -os közösség összejövetele lesz a Közösségi Házban Szintén kedden este ½ 8-kor Apaklubot tartunk a Közösségi Házban...(A teljes hirdetés megtekintéséhez kattintson a hirdetés címére)