(Az Alfa hírek listára feliratkozók a hirdetéseket minden héten megkapják)
2023. aug. 27. 10:00
Pénteken elsőpéntek lesz, ne feledkezzünk meg az engesztelésről! Szombaton az elsőszombati rózsafüzért ½ 6-tól együtt imádkozzuk a templomban. Az 5 napos Szentségimádás SZEPTEMBER 11-ÉN INDUL...(A teljes hirdetés megtekintéséhez kattintson a hirdetés címére)
2023. aug. 20. 10:00
A héten kedden reggel 7-kor, szerdán és csütörtökön este 6-kor szentmise helyett igeliturgia lesz templomunkban. Őszi tekergés néven 2 napos családos kerékpáros kirándulást tervezünk szeptember 15-17-ig Péliföldszentkereszten. A biciklis túrán kívül lesz bográcsozás, kirándulás, közösségépítő játékok! Augusztus 25-ig jelezze aki érdeklődik a program iránt a miks.imre(at)gmail.com címen...(A teljes hirdetés megtekintéséhez kattintson a hirdetés címére)
2023. aug. 13. 10:00
Hétfőn, Nagyboldogasszony főünnepének előestéjén a reggeli 7 óra helyett este 6-kor mondunk szentmisét. Kedden, Nagyboldogasszony főünnepe lesz, mely parancsolt ünnep, szentmisén való részvételünk kötelező. Ezért a reggeli megszokott 7-es mise mellett este 6-kor is mondunk szentmisét. Csütörtökön az esti szentmise helyett igeliturgia lesz templomunkban...(A teljes hirdetés megtekintéséhez kattintson a hirdetés címére)
2023. júl. 30. 10:00
Kedden este 7:00 órától dicsőítéssel egybekötött szentségimádást tartunk a templomban. A héten az iroda csak hétfőn és szerdán lesz nyitva. Csütörtökön az esti szentmise helyett igeliturgia lesz templomunkban. Pénteken elsőpéntek, ne feledkezzünk meg az engesztelésről! Szombaton az elsőszombati rózsafüzért az esti mise előtt ½ 6-tól imádkozzuk együtt a templomban.
2023. júl. 23. 10:00
Csütörtökön este ½ 8-tól a Karizmatikus Közösség mindenki számára nyitott, imaszolgálattal egybekötött összejövetelt tart a Közösségi Házban. Mindenkit szeretettel várunk! Szombaton az esti 6-os előesti szentmisét Hollai Antal atyáért, szeretett egykori plébánosunkért mutatjuk be halálának évfordulója alkalmából. Mindenkit szeretettel várunk!
2023. júl. 16. 10:00
A héten változik az egész napos szentségimádás nyári menetrendje, mert az Emmánuel közösség lelkigyakorlata, keddtől szombatig tartó találkozója lesz a templomban illetve a Közösségi Házban. Kedden a szokásos időben egész nap tartunk szentségimádást. Az eddigiektől eltérően szerdán 13:00 órától 18.00 óráig lesz szentségimádás. Csütörtökön délelőtt nem lesz, de délután ismét 13:00 órától 18:00 óráig tartunk szentségimádást...
2023. júl. 9. 10:00
Idén is lesz Csillagtábor az animátorok szervezésében augusztus 21-25. között. Idén is szükséges lesz a tábor előtti regisztráció. Jelentkezni július 10., hétfő reggel 8-tól lehet a plébánia honlapján, illetve a levelezőlistán megadott linken. A regisztráció a 120 fős létszám betöltéséig lehetséges. A létszám betöltése utáni jelentkezők várólistára kerülnek majd. Várunk szeretettel minden legalább 7 éves gyermeket...(A teljes hirdetés megtekintéséhez kattintson a hirdetés címére)
2023. júl. 2. 10:00
Ma gyűjtjük a Péter-filléreket a Szentszék javára, perselyadományainkat az egyházmegye központjába továbbítjuk, nagylelkűen adakozzunk! Mai elsővasárnapi szentségimádási óránkat délután 5 órakor tartjuk templomunkban. Hétfőn este ½ 7-től a Szent Mónika közösség tartja összejövetelét a Közösségi Házban...(A teljes hirdetés megtekintéséhez kattintson a hirdetés címére)
2023. jún. 25. 10:00
Kedden a plébánia és a templom területén lomtalanítást írt ki az Önkormányzat. Arra kérjük az erős férfiakat, hogy este 6 órára jöjjenek segíteni kipakolni a felesleges dolgokat. A nyár folyamán is, minden szerdán este az asszonytornát megtartjuk. Továbbra is várjuk a mozogni szerető 18-80 éves asszonyokat!...(A teljes hirdetés megtekintéséhez kattintson a hirdetés címére)
2023. jún. 18. 10:00
Hétfőtől a szentségimádás nyári menetrend szerint működik, vagyis minden kedden és csütörtökön reggel ½ 8-tól este 6-ig jöhetünk az Úrral beszélgetni. Ezeken a napokon tartjuk nyitva a templomot is, a többi napokon nem, vagy csupán alkalomszerűen lesz nyitva a templom. De a "zárt templomos" napokon is folyamatosan imádságban hordozzuk egyházunkat...(A teljes hirdetés megtekintéséhez kattintson a hirdetés címére)