(Az Alfa hírek listára feliratkozók a hirdetéseket minden héten megkapják)
2022. márc. 27. 10:00
Hétfőn a felnőtt hittan elmarad, helyette az elsőáldozásra készülő gyermekek szüleinek találkozója lesz este 7-től a Közösségi Házban. Kedden este 8-tól Apaklub lesz a Közösségi Házban. Szerdán este 7-től a katekumeneket várjuk hittanra a Közösségi Házban...(A teljes hirdetés megtekintéséhez kattintson a hirdetés címére)
2022. márc. 20. 10:00
Március 19-től 27-ig (vasárnapig) tartós élelmiszergyűjtést szervezünk templomainkban és az idei gyűjtést a Katolikus Karitász juttatja el majd a háború következtében ínséget szenvedőkhöz. A tartós élelmiszer mellett nagy szükség van takaróra, matracra, ágyneműre (jó állapotú, tiszta), baba és kisgyerek pelenkára, baba és felnőtt tisztálkodási szerekre. Nagylelkűen adakozzunk! Kedden ismét Alfa Forrás közösségi alkalom lesz este 6-tól a Közösségi Házban...(A teljes hirdetés megtekintéséhez kattintson a hirdetés címére)
2022. márc. 13. 10:00
Jövő szombat estétől egy héten át március 27. vasárnapig tartós-élelmiszer gyűjtést szervezünk templomainkban és az idei gyűjtést a Katolikus Karitász juttatja el majd a háború következtében ínséget szenvedőkhöz. A tartós-élelmiszer mellett nagy szükség van takaróra, matracra, ágyneműre (jó állapotú, tiszta), baba és kisgyerek pelenkára, baba és felnőtt tisztálkodási szerekre. Nagylelkűen adakozzunk! Hétfőn a felnőtt hittan elmarad. Hétfőn és kedden is – bár munkaszüneti napok – lesz szentségimádás reggel 7:30-tól este 6:00 óráig. Mindenkit szeretettel várunk, egy-egy óra elcsendesedésre az Úr előtt...(A teljes hirdetés megtekintéséhez kattintson a hirdetés címére)
2022. márc. 6. 10:00
Elsővasárnap révén délután 5 órától tartjuk szentségimádási óránkat templomunkban. Hétfőn este ½ 7-től a Szent Mónika közösség tartja összejövetelét a Közösségi Házban. Kedden este 6-tól Alfa Forrás közösségi- beszélgető alkalom lesz a Közösségi Házban. Mindenkit szeretettel látunk...(A teljes hirdetés megtekintéséhez kattintson a hirdetés címére)
2022. febr. 27. 10:00
Ezen a vasárnapon országszerte a katolikus iskolák javára gyűjtünk, és perselyadományainkat az egyházmegye központjába továbbítjuk. Nagylelkűen adakozzunk! Hétfőn este 7-től ismét felnőtt hittan lesz a Közösségi Házban. Minden hónap első keddjén - így most kedden is - este 7:00 órától dicsőítéssel egybekötött szentségimádást tartunk a templomban. Mindenkit szeretettel várunk! Szintén kedden este 8-tól pedig Apaklub lesz a Közösségi Házban. Szerda már Hamvazószerda, a nagyböjti szentidő kezdete...(A teljes hirdetés megtekintéséhez kattintson a hirdetés címére)
2022. febr. 20. 10:00
Kedden este 6-tól az Alfa Forrás összejövetele lesz a Közösségi Házban. Pénteken délután ¼ 5-től a bérmálkozásra készülő fiatalok hittana lesz a Kelenvölgyi Plébánián. A délutáni gyóntatás elmarad. Szombaton délelőtt ½ 10-től a szalézi animátorok Oratóriumot tartanak az általános iskolások számára a Közösségi Házban...(A teljes hirdetés megtekintéséhez kattintson a hirdetés címére)
2022. febr. 13. 10:00
Hétfőn a felnőtt hittan a szokásos 19:00 órai kezdés helyett 18:00-kor kezdődik! Kedden este 8 órától Apaklub lesz a Közösségi Házban. Szerdán este 7-től a katekumeneket várjuk hittanra a Közösségi Házba, illetve a betegek kenetére jelentkezők számára tartunk a szentmise után rövid felkészítőt azok részére, akik az elmúlt péntek reggel nem tudtak eljönni...(A teljes hirdetés megtekintéséhez kattintson a hirdetés címére)
2022. febr. 5. 21:43
Elsővasárnap lévén délután 5 órától szentségimádási imaórát tartunk templomunkban. Hétfőn este ½ 7-től a Szent Mónika közösség online módon találkozik. Kedden este 6-tól Alfa Forrás közösségi alkalom lesz a Közösségi Házban...(A teljes hirdetés megtekintéséhez kattintson a hirdetés címére)
2022. jan. 30. 10:00
Minden hónap első keddjén - így most kedden is - este 7:00 órától dicsőítéssel egybekötött szentségimádást tartunk a templomban. Mindenkit szeretettel várunk! Kedden este 8-tól Apaklub lesz a Közösségi Házban. Szerdán Gyertyaszentelő Boldogasszony ünnepe van. Az esti szentmisében megszenteljük a hozott gyertyákat...(A teljes hirdetés megtekintéséhez kattintson a hirdetés címére)
2022. jan. 23. 10:00
Kedden este 6-tól Alfa Forrás beszélgetős közösségi alkalom lesz a Közösségi Házban kortól függetlenül minden érdeklődő számára. Pénteken a délutáni gyóntatás elmarad. Szombaton délelőtt ½ 10-től Oratórium lesz az általános iskolásoknak a Közösségi Házban...(A teljes hirdetés megtekintéséhez kattintson a hirdetés címére)