2022. jún. 26. 10:00
Pénteken elsőpéntek lesz, ne feledkezzünk meg az engesztelésről! Szombaton elsőszombat lévén este fél 6-tól együtt imádkozzuk templomunkban a rózsafüzért. A nyári időszakban hétfőn és csütörtökön van egésznapos szentségimádás, de a többi napon is (kedd, szerda, péntek) a templom nyitva van reggel fél 8-tól este 6-ig...(A teljes hirdetés megtekintéséhez kattintson a hirdetés címére)
2022. jún. 19. 10:00
Hétfőn ½ 7-től a Szent Mónika közösség tartja találkozóját a Közösségi Házban. Jún. 20. és szept. 4. között nyári menetrend szerint tartjuk a szentségimádást, vagyis ebben az időszakban csak hétfőn és csütörtökön van szentségimádás. 7:30-tól 18:00 óráig...(A teljes hirdetés megtekintéséhez kattintson a hirdetés címére)
2022. jún. 12. 10:00
A hétfő esti felnőtt hittan elmarad, legközelebb ősszel találkozunk. Csütörtökön az egyházmegyei katolikus iskolák pedagógusainak Te Deum-a délután 5-kor kezdődik, emiatt az esti mise reggel 7-kor lesz megtartva...(A teljes hirdetés megtekintéséhez kattintson a hirdetés címére)
2022. jún. 5. 10:00
Elsővasárnap lévén délután 5 órakor tartjuk szentségimádási óránkat templomunkban. Hétfőn, mely pünkösdhétfő, egyházmegyénk a karizmák ünnepére hív bennünket Máriaremetére. A szabadtéri program délelőtt 10-kor kezdődik, a délután 3 órakor kezdődő szentmisét Bíboros Főpásztorunk celebrálja. Mindenkit szeretettel várnak...(A teljes hirdetés megtekintéséhez kattintson a hirdetés címére)
2022. máj. 29. 10:00
Kedden este 6-tól Alfa Forrás közösségi alkalom lesz a Közösségi Házban. Csütörtökön elsőcsütörtök lévén este 6-kor a közösségek miséje lesz, melyre az egyes imacsoportok, közösségek tagjait szeretettel várjuk! Pénteken elsőpéntek lesz, ne feledkezzünk meg az engesztelésről! Ezen a napon nem lesz a szokásos délutáni gyóntatás, mivel 16 órától az elsőáldozók felkészítése, gyóntatása lesz a templomban, így a szentségimádás is csak délután 4-ig tart majd...(A teljes hirdetés megtekintéséhez kattintson a hirdetés címére)
2022. máj. 22. 10:00
Hétfőn a felnőtt hittan elmarad, helyette az elsőáldozásra készülő gyermekeink szüleinek találkozója lesz este 7-től a Közösségi Házban. Kedden este 8-tól Apaklub lesz a Közösségi Házban. Szerdán este 7-től a katekumeneket várjuk hittanra a Közösségi Házban...(A teljes hirdetés megtekintéséhez kattintson a hirdetés címére)
2022. máj. 15. 10:00
Kedden este 6-tól Alfa Forrás közösségi alkalom lesz a Közösségi Házban. Csütörtökön jótékonysági hangversenyt tartunk a Közösségi Házban 18:45-től. A hangversenyen közreműködnek: templomunk kórusa, az Énekes Iskola Albertfalvi Tagozata valamint a Weiner Leó Katolikus Zeneiskola és Zeneművészeti Szakgimnázium növendékei. A hangversenyen befolyt adományt a plébánia nyári táboraira fordítjuk...(A teljes hirdetés megtekintéséhez kattintson a hirdetés címére)
2022. máj. 8. 10:00
Hétfőn este 7-től ismét felnőtt hittan lesz a Közösségi Házban. Kedden este 8-tól Apaklub lesz a Közösségi Házban. Szerdán este 7-től a katekumeneket várjuk hittanra a Közösségi Házban...(A teljes hirdetés megtekintéséhez kattintson a hirdetés címére)
2022. máj. 1. 10:00
Elsővasárnap lévén délután 5 órától szentségimádást tartunk templomunkban. Május a Szűzanya hónapja, ezért minden reggeli szentmise és esti szentmise után közvetlenül együtt imádkozzuk a loretói litániát...(A teljes hirdetés megtekintéséhez kattintson a hirdetés címére)
2022. ápr. 24. 10:00
Hétfőn a felnőttek hittana elmarad. Kedden este 8-tól Apaklub lesz a Közösségi Házban. Szerdán este 7-től az espereskerületi képviselőtestületek találkozója lesz a Közösségi Házban...(A teljes hirdetés megtekintéséhez kattintson a hirdetés címére)